lunchcafé curcuma

Eerlijk Winkelen Gouda

Lunchcafé curcuma is een biologisch vegetarische lunchroom, met veel veganistische opties. Wij bieden eerlijke, fairtrade en lokale producten aan van bijvoorbeeld: Lemonaid, Illimani koffie en thee van Numi. Ons huisgemaakt bananenbrood is van fairtrade bananen gemaakt, net als de chocolade die erin gaat.

Adres: Korte Groenendaal 21, 2801 JP  Gouda

Telefoon: +31648117954

E-mail: curcumagouda@gmail.com

Website: curcumagouda.nl

Facebookcurcumagouda

Instagram: curcumagouda

Toelichting: Voor veel van onze gasten is het als thuiskomen. Genieten van een (h)eerlijke lunch, kopje koffie en gebak of een borrel in een sfeervolle, groene ambiance. Al onze producten zijn biologisch, vegetarisch of veganistisch en meestal huisgemaakt. Wij kiezen voor pure, biologische producten zonder bewerkingen en onnodige toevoegingen. Zo bevat ons gebak geen geraffineerde suikers. Met onze vegetarische- en veganistische gerechten draagt Curcuma ook een steentje bij aan een duurzame wereld.

Zo wordt een curry op ons menu geserveerd met fairtrade rijst en -kokosmelk. Lunchcafé curcuma serveert biologische, fairtrade en lokale producten van bijvoorbeeld: Lemonaid, Illimani koffie en thee van Numi.

Lunchcafé curcuma is meer!  Naast een plek voor lunch en borrel kan Lunchcafé curcuma nog meer voor jou betekenen. Denk bijvoorbeeld aan: Het (deels) afhuren van onze ruimte voor een feestje, lezing, bruiloft, babyshower, etc., een (bedrijfs)lunch op locatie en het bestellen van een feestelijke taart of hapjes voor een gelegenheid.

Wij houden rekening met allergie- en dieetwensen, zo zijn veel van onze gerechten lactose- en glutenvrij.

Openingstijden:

zondag en maandag: gesloten

dinsdag tot en met zaterdag: 10:00 – 17:30 uur

Foto: Gouds Genieten