Laurora Edelsmederij

Eerlijk Winkelen Gouda

Laurora Edelsmederij heeft de licentie Fairmined. Voor het Fairmined goud en zilver dat goudsmid Laura gebruikt wordt een eerlijke prijs betaald. Er is geen kinderarbeid en er is aandacht voor de mens en het milieu. In de winkel is een kleine collectie Fairmined gouden sieraden te koop, maar Laura maakt ook in opdracht trouwringen en andere sieraden van Fairmined goud en zilver.

Adres: Lange Tiendeweg 21, 2801 KD Gouda

Telefoon: +31 6 5798 0363

E-mail: info@laurora.nu

Website: laurora.nu

Facebook: @lauroraedelsmederij

Instagram: @lauroraedelsmederij

Toelichting: Laurora Edelsmederij is de winkel/atelier van Laura van der Kleijn.

Alle sieraden worden in eigen atelier met de hand gemaakt en zijn daardoor uniek. U kunt in opdracht sieraden laten maken in Fairmined zilver of goud. Er is een kleine collectie van Fairmined gouden sieraden in de winkel, de overige sieraden zijn gemaakt van gerecycled zilver of goud.

In de winkel vind je een door mij ontworpen collectie, maar met veel passie en liefde maak ik ook jouw eigen persoonlijke sieraad.

Ik ben trots op het ambacht van goudsmid en dat wil ik ook uitdragen. Daarom staat mijn werkbank vooraan in de winkel, zodat je kunt zien wat ik doe.

Lijkt het je leuk om zelf eens dit mooie ambacht te ervaren? Kijk dan eens naar onze leuke workshop Zilveren sieraad maken. Meer informatie vind je op onze website www.laurora.nu.

Wil je kennismaken met Laurora Edelsmederij? Je bent van harte welkom in onze winkel aan de Lange Tiendeweg 21 in Gouda.

Openingstijden:

Dinsdag op afspraak

Woensdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur