Juwelier Jos

Eerlijk Winkelen Gouda

Juwelier Jos is dé juwelier van Gouda. Zo beschrijft Jos zelf zijn zaak aan de Lange Tiendeweg 17. Bij deze juwelier kan het publiek voor vele verschillende ambachten terecht. Het team van goudsmeden heeft jarenlange ervaring in het maken en repareren van sieraden. Van simpele reparaties tot volledig nieuw ontworpen sieraden, bij Juwelier Jos is vrijwel alles mogelijk. Ambacht, vakmanschap en kennis komen samen in de edelsmederij. Daarnaast heeft de gecertificeerde uurwerkmaker van deze zaak al meer dan 25 jaar ervaring in het repareren en restaureren van allerlei soorten horloges.

Adres: Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Telefoon: 0182 786 338.

E-mail: jos@juwelierjos.nl

Website: juwelierjos.nl

Instagram: @juwelier.jos

Facebook: @JuwelierJos

Toelichting: Niet alleen voor sieraden- en horloge reparaties kunt u terecht bij Juwelier Jos. De Meester Goudsmid Jos van Beek is ontwerper en eigenaar. Hij heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het (ver)maken van trouwringen. Daarbij biedt hij een uitgebreide collectie assieraden aan, waar het as of haar van een overleden dierbare in verwerkt kan worden.

Alle sieraden bij Juwelier Jos worden gemaakt van Fairtrade gold en silver. Dus bent u op zoek naar een juwelier die uw sieraad of horloge op vakkundige wijze kan herstellen? Of een juwelier die een sieraad geheel op maat voor u kan ontwerpen en produceren? Dan bent u bij Juwelier Jos aan het juiste adres.

Openingstijden:
Maandag en zaterdag: 09.00 – 17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur