DE ZAAK van de Laak

Eerlijk Winkelen Gouda

Kwaliteit is ons motto. Wij kiezen er daarom ook voor om te werken met labels die gebruik maken van materialen die gemaakt zijn van gerecyclede wol – katoen of materialen van gerecyclede petflessen en visnetten.

Adres: Lange Tiendeweg 33, 2801 KE Gouda

Telefoon: 0182 518320 / 0622962050

E-mail: winkel@dezaakvandelaak.com

Website: dezaakvandelaak.com

Instagram: @dezaakvdlaak

Facebook: Geen.

Toelichting: Materialen die gemaakt zijn van gerecyclede wol – katoen of materialen van gerecyclede petflessen en visnettenmaterialen worden o.a. gebruikt bij ons herenmerk Paul & Shark  en  Fynch Hatton. Tevens ons damesmerk LaSalle welke voor alle artikelen gebruik maakt van sustainable materialen. Het Duitse merk Desoto (voor blouses en shirts) gebruikt uitsluitend 100% katoen waar bij de productie veel minder water wordt gebruikt. Bijna al onze merken worden binnen Europa gemaakt om de aanvoerlijnen korter te houden en te weten dat er eerlijk betaald en gewerkt wordt. Verdere merken die wij voeren zijn Gran Sasso – Seductive – JcSophie  – Barbour – Hiltl – Noterman Jeans en de Schotse Lamswollen truien van William Lockie.

Ons tassenmerk O MY BAG is een Nederlands project in India waar de mensen in de productie van deze mooie leren tassen scholing krijgen en naar maatstaven goed betaald krijgen. Tevens is de productie op een milieuvriendelijke manier met veel minder vervuiling. Nieuw in hun collectie is Appelleer. Bij ons in de winkel te zien en te voelen.

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag en woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag en vrijdag 10:00 – 19.00
Zaterdag 09:30 – 17:30
Koopzondagen 13:00 – 17:00